Förskolans dag firar 30 år!

Den tredje torsdagen i maj firas Förskolans dag. Då samlas alla Ängbybarnens förskolor för en gemensam utställning av årets projektarbeten på Ängbys torg i Bromma. Syftet med dagen är att synliggöra barnen i våra förskolor, deras fantastiska arbeten, mångfalden med dess likheter och olikheter och de många ”språk”(uttrycksmöjligheter) som förskolan arbetar med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi vill under den här dagen skapa en mötesplats för förskolan, familjen och hela närområdet, där vi synliggöra och kommunicerar barnens projektarbeten som pågår på våra förskolor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Förskolans dag OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Bild2